WISHLIST

PARIS HERE I COME

MY BELOVED PARIS

Jeg kan nu fortælle, at jeg tager til Paris om en måned, og jeg glæder mig så meget! Min søde mor spurgte mig om vi skulle tage ud at rejse i april eller maj. Vi kiggede på mange forskellige destinationer og også forskellige former for rejser. Skulle det være sol ferie eller storbys ferie. Vi blev hurtige enige om en storbys ferie, og destinationen blev Paris i april måned. Vi har begge kun været der få gange, og jeg kun en, da jeg ikke var særlig gammel. Så jeg glæder  mig helt vildt til en tøse tur med min dejlige mutti.

Vi er nu ved at planlægge hvad vi gerne vil se, og opleve. Jeg vil selv utroligt gerne ind og se Louvre museet. Ellers har jeg faktisk ikke fundet så meget andet end jeg ved, jeg skal shoppe en masse af det man ikke kan herhjemme.

Fik jeg sagt jeg glæder mig helt vildt?? Hvis I har forslag til ting man kan opleve eller gode spisesteder, så skriv endelig! Jeg er åben for alt, og mangler inspiration. Kom også gerne med forslag til, hvad I gerne vil have jeg skal skrive om, mens jeg er afsted eller efter. Imens jeg venter utålmodigt, har jeg fundet lidt lækre billeder af den smukke og romantiske by.

Følg også med på Facebook på siden Linea Lynggaard, eller på Instragram som linealynggaard.


Eiffel Tower

triumfbuen

IMG_0020

louvre-museum.si

place-vendome-chanel

Boutique_Valentino_à_Paris

Billederne er af Eiffeltårnet, Triumfbuen, Notre Dame, Louvre og nogle lækre designer butikker, jeg helt klart skal besøge, og muuuuuligvis gøre et køb i en af dem..

LL
– Linea Lynggaard

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

WISHLIST