BAD WEATHER

MONDAY AGAIN..

Puha det var hårdt at komme op i morges! Jeg tror der er lidt psykologisk i, at man ved det er mandag. Det føles bare hårdere, fordi der er længere til fredag, og fordi det er dagen efter weekend.

Udover den hårde start, har det været en skøn dag, men også lidt crazy! Vi har simpelthen fået den skønneste kollektion hjem fra Designers Remix. Jeg er blevet nødt til at bestille en af tingene hjem til mig selv.Måtte desværre begrænse mig, da jeg gerne vil bruge pengene i Paris i stedet (Og det er jo lige om lidt!), men måtte simpelthen eje denne. I skal nok få lov at se den i aktion, når jeg får den hjem.

Omkring klokken 16:30 løb der en lille forvirret mus ind i butikken. Jeg synes de er så klamme, og jeg skreg selvfølgelig også! Vores dør står og gaber lidt, når det blæser som det gjorde i dag, og der så, den lille mus sit snit til at løbe ind i varmen. Efter lang tids kamp fik vi den endelig ud, før kunne vi jo ikke lukke! Pyha sikke en dag.

Endnu en dag mere på arbejde i morgen og så venter der er fridag på onsdag! Dagen skal stå på shopping med den skønneste veninde, hygge med min søde kæreste og en gang hot stone massage, uuuuh jeg glæder mig til at blive forkælet!

Vil afslutte dagen med en god film, et glas hvidvin og levende lys. God aften til jer også, søde læsere!

Facebook: Linea Lynggaard
Instagram: linealynggaard


11042640_10205801202966264_1603900329_n_Fotor

LL
– Linea Lynggaard

1

  • Could not thank you enough for the content on your web site. I know yo18u&2#7;d put a lot of time and energy into them and hope you know how much I enjoy it. I hope I am able to do a similar thing person at some time.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

BAD WEATHER