The Wonder Several years: A Cultural Heritage of West Germany, 1949-1968

VENINDE HYGGE

Jeg havde fri i dag, men kunne selvfølgelig ikke sove længe, som jeg elsker. Vågnede desværre omkring klokken halv ni, og kunne ikke sove mere. Men så fik jeg jo også noget ud af dagen.

Jeg havde en aftale med min skønne veninde Sabrina. Hun hentede mig, og vi kørte ned i byen og hyggede lidt. Vi fik snakket en hel del, og det havde vi virkelig brug for, da vi ikke ser hinanden så ofte lige for tiden. Hun er ved at flytte i lejelighed, der skal ny istandsættes, så der er mange beslutninger der skal tages og meget der skal laves.

Jeg havde også tid til hot stone massage, som jeg havde fået i gave af min kæreste i valentines gave. Det var bare SÅ skønt! Så skønt at jeg var ved at falde i søvn flere gange. Det er helt sikker ikke sidste gang, jeg gør det.

Jeg fik købt lidt på vores shoppe tur. Der kommer selvfølgelig billeder i morgen, men nu vil jeg nyde resten af aftenen med min søde kæreste og lækker mad. Vi prøver noget nyt mad, som jeg glæder mig sådan til at smage! Det skal i nok også få at se, og høre om i morgen.

Her lidt billeder af mit outfit i dag.


 11079327_10205816796956104_1100839443_n_Fotor_Collanjknge_Fotor 11079327_10205816796956104_1100839443_n_Fotorfdsvv_Cobhbjllage_Fotor

Habit bukser fra MbyM – Blonde top fra Love and Peace – Silketop fra Ajvar  – Støvletter fra SixtySeven  
Taske fra Decadent (Fur heart fra OH!) – Ur fra Fossil – Armbånd fra Dyrberg Kern – Ringe og øreringe fra Sif Jakobs

LL
– Linea Lynggaard

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

The Wonder Several years: A Cultural Heritage of West Germany, 1949-1968