VENINDE HYGGE

JUST BOUGHT

Jeg lovede jer billeder af de fine ting, jeg købte i går og for nylig. Som i kan se, er jeg helt vild med blonder! Jeg synes det er så smukt og feminint, og passer til alt. Skjorter er jeg også helt vild med lige for tiden. De er jo så klassiske. Stiletterne er så fantastiske at gå i, så glæder mig til, at gå rundt i dem i Paris. Shorts er noget jeg har virkelig svært ved at købe, da jeg ikke synes mine ben er pæne i noget, men da de her er lidt lang, er de super fine til mig, og er faktisk de eneste jeg nu ejer.

I går fik vi det lækreste mad! Det var en salat lavet på spæde spinatblade, grov pasta, tomater bagt i ovnen med nigella frø ovenpå, blandet i en dressing lavet på balsamico, hvidløg og olie. Ovenpå kom vi ristede rugbrødstern på, og serverede det med kylling.


rsgrtgrte_Fotor_Collage

Ganni blonde topMiss Étoile krusH&M blonde BH
Libertine Libertine shortsHouse Doctor sølv spejlRebecca Posselt skjorte
Penelope Collection stiletterCostummade skjorteH&M blonde BH

11079131_10205824749514913_1690941464_n_Fotor_Collage

LL
– Linea Lynggaard

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

VENINDE HYGGE