WISHES FOR PARIS

SANDALS

126addac419804461f6b7b71606dddcd_h575w460_pad_Fotor_Collage

CLICK TO SHOP

Sofie Schnoor her – Sofie Schnoor her – Sofie schnoor her
Vagabond her – Vagabond her
Billi Bi her – Billi Bi her – Billi Bi her – Billi Bi her

Jeg synes det er vildt svært at finde den perfekte sandal. Der er så mange at vælge imellem. Men jeg har dog mine yndlingsmærker, når det kommer til sko. Den øverste række er Sofie Schnoor. Jeg synes hun laver de smukkeste feminine sandaler, og de er stadig et hit i år. Jeg har tænkt mig at klikke et af parrene hjem, men jeg ved ikke, om det skal være dem til højre eller venstre endnu. Jeg ville også have haft et af parrene sidste år, men købte nogle andre, og jeg må dog erkende at jeg stadig vil have dem!
Den anden række er Vagabond. De laver mest rå og sorte sandaler, og jeg elsker jo sort! Men jeg har et par sorte Vagabond fra sidste år, så mon ikke jeg skulle købe noget andet i år. Men flotte er de.
Tredje række er Billi Bi. Det er mit yndlings sko mærke over dem alle. De er rigtig gode til både at lave den feminine sandal, den rå og så den lidt trendy. Elsker, elsker, elsker alle deres sko! Så der kommer jeg helt sikkert til at klikke et par hjem fra.

Følge med på facebook her.

Kisses
Linea Lynggaard

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

WISHES FOR PARIS