HEALTH

BIG DECISION TODAY

Tattoo Removal

Jeg har endelig besluttet mig for, at få fjernet min tatovering. Det har været en lang beslutning, som jeg næsten har tænkt over et halvt år. Nu er beslutningen taget, og den skal fjernes i dag. Tatoveringen sidder på min lillefinger og er omridset af et lille hjerte. Ja I know, kliche.. Men jeg fik den altså for 4 år siden på en festival, så var ung og dum, og måske også lidt fuld.

Jeg har været rigtig glad for den, men nu føler jeg lidt, at jeg er et andet sted i mit liv. Og det er et liv uden tatoveringer. Jeg er bare ikke typen med tatoveringer. Jeg synes de er rigtig flotte til mine veninder, men ikke til mig. Jeg skal have mellem 2-3 behandlinger, så den er ikke helt væk i dag.

Jeg lover jer at sætte før og efter billeder ind i aften.

Kisses
Linea Lynggaard

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

HEALTH