TICTAIL NEWS

MAYBE IM CRAZY

Jeg har delt meget med jer omkring mine køb, min stil og mine meninger. Jeg vil gerne dele nogle lidt flere personlige ting med jer. Ingen er perfekte, og jeg er ikke en undtagelse. Jeg har mange særheder, og jeg vil gerne dele nogen af dem med jer. Håber i vil se på det med samme humor som jeg gør.


1. Jeg kan ikke gå nogen steder hen uden lejeligheden er helt ryddet op. Jeg vil næsten hellere komme for sent, end at gå hjemmefra uden der er ryddet op. (Jeg sagde næsten, det sker selvfølgelig ikke!)

2. Jeg smider bukserne med det samme jeg kommer hjem. Jeg elsker at hoppe i mine natbukser. Jeg går næsten i stramme jeans hver dag på arbejdet, så når jeg kommer hjem skal de bare af.

3. Jeg er verdens mester i at låse mig selv ude. Det er nok sket 5 gange i de to år vi har boet her. Selvom vi har en ekstra nøgle, skal den jo ligge udenfor døren i stedet for inde i lejeligheden næste gang.

4. Jeg er afhængig af modeblade. Jeg er fast læser af Women, men engang imellem kommer der lige et ekstra blad eller to ned i kurven også. Jeg elsker at sidde og læse i dem og dagdrømme om alle de lækre luksus ting.

5. Jeg elsker alt reality tv. Det er så plat og dårlig tv, men på samme tid er det så morsomt! Familien fra bryggen er nok min farvorit, eller alt med Gustav.

Kisses

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

TICTAIL NEWS