BABY IT'S CLOSED

JUICE, JUICE AND JUICE

Jeg har altid elsket Joe&thejuice, uden at vide hvad det egentlig var. Jo jeg vidste de lavede vildt gode juicer, men ellers ikke. Så nu kom mit første besøg og jeg har aldrig været så positivt overrasket over noget! Det er jo ikke bare en juice du får, det er en kæmpe oplevelse. Jeg nåede at drikke hele to juicer da jeg var der. De var jo så gode, ååååh! Kunne have drukket mange flere..

Alle de samlede udtryk giver bare en helt unik oplevelse. 

Den vildt høje musik, de mørke og hyggelige omgivelser, de vildt gode juicer og selvfølgelig de altid lækre mænd der står og laver dem. Jeg elsker deres koncept! Jeg er helt klart fan og det er hvertfald ikke sidste gang jeg får en juice hos dem.


Joe-and_Fotor_Collage_Fotor

Jeg vil nu smutte på arbejde, hvor vi fortætter vores kæmpe udsalg. I kan tjekke det ud lige her.  Jeg skal noget vildt frækt med en veninde i morgen, kan i gætte hvad?? Det bliver XXL!

See you hon

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

BABY IT'S CLOSED