Coursework submitting output deadlines | imperial university london postgraduate coursework | postgraduate

I’m back again

Jeg er endelig tilbage igen efter en lang pause fra bloggen. Der skete simpelthen så mange ting i mit liv, at jeg ikke kunne finde gnisten mere. Jeg har nu gået den sidste måned og gerne ville igang igen, så nu skulle det være. Jeg har savnet at skrive til jer!

Min kæreste er flyttet til København pga et fantastisk jobtilbud han bare ikke kunne sige nej til, så jeg er flyttet hjem igen. Det er to store omvæltninger på en gang. Jeg savner ham helt vildt hver dag, men det er blevet nemmere. Jeg er færdig med min uddannelse om et år, og så flytter jeg over til ham. Jeg glæder mig allerede helt vildt!

Nok om alt det. Jeg vil nu give jer min hemmelighed til lækkert og sundt hår her i vinterkulden. Når vejret er så koldt er det vigtigt at holde håret fugtet, så kulden ikke knækker det og tørrer det ud. Jeg er blevet kæmpe fan af Kevin Murphys produkter. Produkterne giver en smuk glans og fylde til håret, så jeg er fan!


804725_10207388700012698_1639713749_n_Fotor

12188815_10207388699972697_205895903_n_Fotor


//Angel wash//Angel Rinse//Body Builder//Full again//

Mine produkter er fra serien Angel. Jeg bruger først Angel Wash (2 gange), efterfulgt af Angel Rinse som er en balsam. Derefter er det forskelligt hvilket produkt jeg bruger. Body Builderen er en mousse der skal bruges i længderne og giver en lækker fylde, hvor Full Again er en lotion der skal i hovedbunden og giver en fylde helt nedefra. Jeg bruger dem aldrig sammen, men hvert for sig.

Kys for nu

Facebook//Instagram

2

 • Helena

  Glad for at se dig tilbage :blush:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Linea Lynggaard

   Det er jeg glad for at høre, dejligt du gider følge med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Coursework submitting output deadlines | imperial university london postgraduate coursework | postgraduate