I'm back again

My secret to beautiful skin

I går fik i min hemmelighed til lækkert hår, så i skal selvfølgelig ikke snydes for min hemmelighed til smuk hud. Jeg har prøvet så mange forskellige mærker indenfor hudpleje, og aldrig været helt tilfreds. Enten så er cremen for tyk, for fedtet, trænger ikke ordenligt ind, eller modarbejder tør vinterhud. Men nu har jeg fundet de bedste produkter jeg nogensinde har prøvet. Det er mærket Vichy, som er et apoteker mærke, og kan købes der.


12179250_10207388700052699_1806633267_n_Fotor


Jeg har en dagcreme, natcreme, øjencreme og en bodylotion. Det er de mest fantastiske produkter! Jeg kan virkelig se en tydelig forskel. Min hud er fugtet og frisk igen. Tak til Vichy for aldrig mere tør vinterhud.

Kisses

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

I'm back again