NEW ADIDAS

HOME SWEET HOME

Så er jeg kommet hjem fra en fantastisk tur til Paris. Det har virkelig været en skøn tur. Lige hvad jeg havde brug for! Jeg kom hjem i går, men der havde jeg bare brug for at sove, derfor skriver jeg først nu. Beklager meget, at jeg ikke har skrevet dernede fra, men der hvor vi boede var nettet nede, øv! Så beklager, for jer der har været inde på bloggen for at kigge. Men nu er jeg hjemme og klar med en masse lækre indlæg til jer, så skal nok komme efter det.

Jeg fik simpelthen købt SÅ meget lækkert dernede, så jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte. Nogen af jer har måske fulgt med på IG, hvor jeg flashede et af mine største ønsker. Jeg købte selvfølgelig min drømme taske (eller købte faktisk to, ups) fra Céline. Den, og den anden taske skal i nok få at se sammen med mine andre køb også.

Jeg vil lige vise jer mine skønne bukser fra Closed, som jeg købte i butikken lige inden jeg tog af sted. Synes de er så rå og cool, og er bare så meget anderledes end alle andre ripped jeans. Jeg valgte at rejse i dem, da de har et lækkert boyfriend fit, som var perfekt at rejse i.

Glæd jer til i morgen!


11118088_10206002958450025_436505443_n

CLICK TO SHOP
Ripped jeans fra Closed

Kisses
Linea Lynggaard

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

NEW ADIDAS