WEEKEND AGAIN

WISHES FOR PARIS

gucci-soho-disco-bag-308364-blk_Fotor_Collage

Jeg er helt vildt forelsket i disse fire ting, og jeg har lovet mig selv at mindst én af dem, skal med mig hjem fra Paris. (Måske to!) Det må jeg se på, når jeg kommer derned. De har i lang tid stået øverst på min ønskeliste, og nu har jeg endelig muligheden for, at få nogen af ønskerne opfyldt.

Første billede er Mini Luggage Handbagen fra Céline.
Andet billede er Rockstud Ankle Strap stilettoes fra Valentino.
Tredje billede er Sneakers fra Chanel.
Fjerde billede er Discobagen fra Gucci.

Følg med på facebook, og få besked når jeg laver nye indlæg – Linea Lynggaard.
Eller på Instagram – Linea Lynggaard.

LL
-Linea Lynggaard

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

WEEKEND AGAIN