I WANT

TICTAIL NEWS

Jeg har endelig fået gang i min tictail. Den er fyldt med mange lækre vare, til super gode priser. Det meste af tøjet er næsten ikke brugt, så jeg synes priserne er helt fair. Hvis i har spørgsmål til tøjet, kan i bare sende mig en besked på Facebook, på min blog side Linea Lynggaard, eller på min mail linealynggaard@hotmail.com. Jeg smutter på posthuset i morgen tidlig, så hvis i skal have noget med i morgen, så er det sidste udkald.

Jeg gjorde mig et stort drømme køb i dag. Følg med på bloggen i morgen hvor jeg afslører mit køb.


image

 

Kisses babes

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

I WANT